Voor onze leefomgeving van morgen.

Ons team

ONZE DRIJFVEER

Bij Jansen Development gelooft men sterk in stadskernvernieuwing, om zo reeds ingenomen verouderde gebouwen een nieuwe toekomst te geven. Nieuwbouw ontwikkelingen kaderen steeds binnen het nieuwe beleidsplan Ruimte Vlaanderen. Jansen Development wil zo zijn steentje bijdragen in het deontologisch verantwoord ontwikkelen en benutten van onze beschikbare ruimte.

OVER ONS


Jansen Development ontwikkelt en verkoopt al 25 jaar vastgoedprojecten. Wij brengen kwalitatieve projecten op de markt, of het nu gaat over woningen, appartementen, assistentiewoningen, AA woningen, kantoren of winkelvastgoed. Elk project is uniek, en ontwikkeld voor een uniek publiek of unieke klant.

Onze firma is een onafhankelijke ontwikkelingsmaatschappij, met als zusterfirma Building Group Jansen. Bouwen zit in onze genen. Of het nu gaat over een nieuwbouw project, of een herbestemmingsproject, we hebben de knowhow allemaal onder één dak.

ONZE WAARDEN

Jansen Development is een betrouwbare en professionele partner, die klanten een service of product aanbiedt aan een correcte prijs. Onze betrokkenheid en loyaliteit moet tot een samenwerking leiden, waar respect en tevredenheid centraal staan.

DE STAKEHOLDERS

Een goede relatie met alle stakeholders van een project is belangrijk.

We willen als opdrachtgever een lange termijn relatie opbouwen met onze leveranciers. Architecten, studieburelen, aannemers en andere bouwpartners spelen allemaal een belangrijke rol bij de realisatie van een succesvol project.
We willen een betrouwbare en toegankelijke gesprekspartner zijn voor steden en gemeenten, om tot een gezamenlijke visie te komen die bijdraagt aan de bestaande stedenbouwkundige context.
We willen een respectvolle en correcte werkgever zijn. Vanuit een duidelijke ondernemingsvisie creëren we een aangename en veilige werkomgeving, waar medewerkers geapprecieerd worden voor hun prestaties. 
We willen een marktconform rendement verzekeren voor onze aandeelhouders en investeerders.

Onze diensten