Voor onze leefomgeving van morgen.

Ons team

ONZE DRIJFVEER

Het zien van een gelukkige klant geeft ons het meeste voldoening. Onze missie bestaat erin om woon- en werkplekken te creëren waar dat mensen zich gelukkig voelen.

OVER ONS

Jansen Development ontwikkelt en verkoopt al 25 jaar vastgoedprojecten. Wij brengen kwalitatieve projecten op de markt, of het nu gaat over woningen, appartementen, assistentiewoningen, doorgroeiwoningen, kantoren of winkelvastgoed. Elk project is uniek, en ontwikkeld voor een uniek publiek of unieke klant.

Of het nu gaat over een nieuwbouwproject, of een herbestemmingsproject, we hebben de ervaring en de knowhow in huis om de ontwikkeling tot een goed einde te brengen.

INNOVEREN

Onze maatschappij, en dus onze klanten, veranderen zeer snel. Als ontwikkelaar spelen wij proactief in op deze veranderende noden. Of het nu gaat over het delen van auto’s of werkplekken, een digitaal secretariaat, of het ontwikkelen van nieuwe woonvormen, innoveren zit ons in de genen.

VASTGOED ONTWIKKELEN IN VLAANDEREN

Bij Jansen Development gelooft men sterk in stadskernvernieuwing, om zo reeds ingenomen verouderde gebouwen een nieuwe toekomst te geven. Nieuwbouw ontwikkelingen kaderen steeds binnen het nieuwe beleidsplan Ruimte Vlaanderen en zijn erop gericht om een voldoende hoog ruimtelijk rendement te behalen, zodat Vlaanderen ook in de toekomst nog open ruimte zal hebben. Jansen Development wil zo zijn steentje bijdragen in het deontologisch verantwoord ontwikkelen en benutten van onze beschikbare ruimte.

ONZE WAARDEN

Jansen Development is een betrouwbare en professionele partner, die klanten een service of product aanbiedt aan een correcte prijs. Onze betrokkenheid en loyaliteit moet tot een samenwerking leiden, waar respect en tevredenheid centraal staan.

DE STAKEHOLDERS

Een goede relatie met alle stakeholders van een project is belangrijk.

We willen als opdrachtgever een lange termijn relatie opbouwen met onze leveranciers. Architecten, studieburelen, aannemers en andere bouwpartners spelen allemaal een belangrijke rol bij de realisatie van een succesvol project.

We willen een betrouwbare en toegankelijke gesprekspartner zijn voor steden en gemeenten, om tot een gezamenlijke visie te komen die bijdraagt aan de bestaande stedenbouwkundige context.

We willen een respectvolle en correcte werkgever zijn. Vanuit een duidelijke ondernemingsvisie creëren we een aangename en veilige werkomgeving, waar medewerkers geapprecieerd worden voor hun prestaties.

We willen een marktconform rendement verzekeren voor onze aandeelhouders en investeerders.

Onze diensten